תמ"א 38 - הפטור ממס השבח

  • פטור ממס שבח
    סילבי | 22/02/2011 11:59

    שלטונות המס נתנו הקלה משמעותית בעסקאות תמ"א 38 כדי לסייע למימושה בפועל. הוחלט להעניק פטור מלא מתשלום מס שבח בגין מכירת זכויות הבנייה שהתקבלו מתוקף התמ"א. למיטב ידיעתי הפטור בוטל לא מזמן מ- 11/10 מה המצב כיום לא ברור יש או אין פטור ?

    • תמ"א 38 - הפטור ממס השבח
      עו"ד תומר יפת | 26/02/2011 20:20

      סילבי שלום, הפטור לא בוטל. לדעתי, את מתבלבלת עם הפטור מהיטל השבחה שהייתה בעיה עם ההארכה שלו (גם בעיה זו נפתרה בינתיים). בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38