תמ"א 38 - חיוב דייר סרבן

  • בניית 2 דירות מתחת לבניין תמ"א 38
    מלכי | 19/01/2011 15:49

    אני גרה בבניין בן 6 דירות באזור יוקרתי.שתיים מתוכן שייכות לי. אני מסכימה שיחזקו הבניין יבנו ממ"דים ומרפסות,אך בתשלום של כל הדיירים. אני מסרבת שיבנו עוד 2 דירות בבניין וכך לא יצטרכו לשלם. אני לא מעוניינת לגור בבית עם יותר דיירים בנוסף אני לא רוצה לגור באתר בנייה. אני אישה מבוגרת. האם אפשר לחייב אותי? אני לא חושבת שצריך לרחם מבחינה כספית על אף דייר בבניין. מי שלא מתאים לו שיעבור דירה או שישלם עבור השפוץ והתוספות. מה אני יכולה לעשות? תודה

    • תמ"א 38 - חיוב דייר סרבן
      עו"ד תומר יפת | 20/01/2011 15:51

      מלכי שלום, אפשר לבצע בניה לבד. אין צורך ביזם. יש צורך בהסכמת הדיירים. אם ישנה הסכמה של 66% מדיירי הבניין הרי שניתן יהיה לכפות את ביצוע הפרוייקט למרות התנגדותך. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38