תמ"א 38 - זכויות סרבן

  • זכויות מתנגד
    סימון | 11/01/2011 22:19

    שלום! יש לי דירה קומה ראשונה שאני משכיר, עכשיו אוספים חתימות לתמא 38 ואני מפחד שאני לא אוכל להשכירו בשעת הבנייה ואני גם כמעט לא ארוויח כיוון שאני בקומה ראשונה ואין צורך במעלית 1. האם מגיע לי פיצוי על הפסד שכר דירה בשעת בנייה? 2.אם אני לא חותם והוא משיג 66% האם היזם חייב לתת לי כל הזכויות והטבות כמו הדיירים שכן חתמו?

    • תמ"א 38 - זכויות סרבן
      עו"ד תומר יפת | 12/01/2011 09:51

      סימון שלום, הזכות לקבל פיצוי כפופה למו"מ מסחרי מול היזם. יש תמורות מסויימות שלא תקבל בתור מי שלא חותם. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38