תמ"א 38 - זכויות תב"ע אל מול תמ"א

  • יחס בין תכנית מפורטת לתמ"א 38
    שאו | 30/11/2010 16:52

    השאלה שלי היא משפטית, האם תב"ע מפורטת שבה יש זכויות נוספות שלא נוצלו גוברת על תמ"א 38 או מתווספות אליה, כיום יש חילוקי דעות לגבי הנושא אנו גרים המבנה שהתב"ע המפורטת שיש למבנה זכיות בניה שלא נוצלו האם מותר לקבלן לנייד זכיות שלא נוצלו ע"י ולהוסיף על התמ"א 38 ????

    • תמ"א 38 - זכויות תב"ע אל מול תמ"א
      עו"ד תומר יפת | 30/11/2010 17:59

      שאול שלום, זכויות התב"ע המקומי גוברות על זכויות מכוח התמ"א. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38