תמ"א 38 - פטור מהיטל השבחה

  • מה משמעות ביטול הפטור מהיטל השבחה בגין עס' תמ"א 38
    צבי | 30/11/2010 08:54

    מה משמעות ביטול הוראת השעה לפטור מהיטל השבחה בגין עסקאות תמ"א 38 ואיפה זה בדיוק עומד מבחינת החקיקה או לחילופין מה עושים ? האם חל על הקבלן האם על הדיירים ? מה פירש החוק ? תודה מראש צבי

    • תמ"א 38 - פטור מהיטל השבחה
      עו"ד תומר יפת | 30/11/2010 17:14

      צבי שלום, משמעות ביטול הפטור הוא חבות מלאה בהיטל השבחה. מי שנושא בזה הוא היזם ולא הדיירים. כפי שראית משרד הפנים מעביר תיקון לחוק שמאפשר את הארכת המועד. איני רואה מצב שבו לא ינתן פטור בעת שהממשלה יוזמת זאת. לפיכך, לדעתי לא תהיה לכך השפעה. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38