להלן החוק כפי שהוא היום

  • התנגדות
    ניר | 18/11/2010 22:18

    במקום שהתמ"א מאשרת קומה אחת והתב"ע קומה נוספת ויש רוב של 80% דיירים. אני מבין שרשם המקרקעין מזמין המתנגדים ואם אין להם נימוק משכנע הוא מאשר את התיקו לגבי קומת התמ"א.אז האם זה נכון גם לגבי קומת התב"ע? ומה לגבי היתר הבנייה? האם לשם קבלת ההיתר לגבי קומת התב"ע צריך 100%? האם אין הליך דומה שבו העיריה דוחה את התנגדות המיעוט אם הנימוקים אינם מוצדקים?

    • להלן החוק כפי שהוא היום
      ***** | 22/11/2010 20:09

      בתמ"א 38, במקרה שאין את הסכמת כל הדיירים, יוכל היזם / קבלן, להוסיף על הגג דירות בשטח שלא יעלה על שליש משטח כל הדירות הקיימות בבניין. נשמח לענות על כל שאלה נוספת בנושא תמ"א 38 בברכה, *****

    • תמ"א 38 - הבדל בן קומת תמ"א לתב"ע
      עו"ד תומר יפת | 25/11/2010 08:30

      ניר שלום, נגעת בנקודה חשובה מאוד. לצורך מימוש זכויות מכוח התב"ע יש צורך ב - 100% הסכמה. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38