תמ"א 38 - תל אביב

  • מספר שאלות - תמ"א 38
    אהרון | 15/11/2010 11:18

    1. האם על מנת לקבל ממד בת"א, האם יש אפשרות להגיע לקו הגבול? 2. אם כן, האם ניתן ע"י הרשויות להרים קשיים על היזם? 3. האם הצעת החוק של זבולון אורלב עברה איזושהו שלב בכנסת? 4. האם כדאי להמתין עד שהחוק יעבור? 5. האם בעצת החוק 2 הקומות יכולות לעבור ברוב רגיל? 6. אם יש לי 55% רוב בבניין ומאחר שמספר יזמים לא מוכנים להיכנס לפרויקט, כי יש צורך בהסכמה 100% של בעלי הרכוש בבניין ומיסים על הקומה השניה ובעיקר בשל הקושי לצאת לתמ"א 38 מול עיריית ת"א היא קשה וסבוכה. האם כדי לחזק את הבניין אנחנו צריכים את החוק 2 הקומות. לכן אנחנו רוצים להיות היזמים ובנוסף יש קושי לקבל הסכמה של 100%.

    • תמ"א 38 - תל אביב
      עו"ד תומר יפת | 16/11/2010 00:40

      אהרון שלום, שאלת רבות. אשתדל להשיב. עריית תל אביב לצערי מערימה קשיים. הצעתו של אורלב למיטב ידיעתי עברה קריאה טרומית ולא עברה בקריאה שניה ושלישית. ישנה גם הצעת חוק ממשלתית. ככל שכל ההצעות יעבור יהא בכך פיתרון עבורכם. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38

    • אשמח לנסות לעזור
      ****צונזר ע"י המערכת*** | 22/11/2010 20:13

      שלום לך, אשמח לנסות לעזור בסוגיות שהעלת ההצעה של אורלב עברה קריאה בטרומית כעיקרון ניתן להגיע לקווי 0 לפי מה שאני יודע ******