-

  • קבלן מעוניין בהסכם אצל עו"ד
    חברה בע"מ | 25/10/2010 10:35

    אנו חברה אשר מעוניינת לבצע פרויקט בבנין בן 4 קומות, הדיירים מעוניינים באופן עקרוני, אשמח לדעת מהו טווח המחירים של ליווי ע"י עו"ד ומה כולל ליווי זה. תודה

    • -

      -.

      • עו"ד מלווה
        עו"ד שלומי עקירב | 26/10/2010 14:40

        אני לא בטוח שהפורום זהו המקום המתאים למסירת פרטים מסוג זה אולם אשמח לעזור.

      • עו"ד מלווה
        עו"ד שלומי עקירב | 26/10/2010 14:41

        אני לא בטוח שהפורום זהו המקום המתאים למסירת פרטים מסוג זה אולם אשמח לעזור אם תפנה אלי בפרטי.

        • תמ"א 38 - שכ"ט עו"ד
          עו"ד תומר יפת | 31/10/2010 05:44

          עו"ד עקירב שלום, תשובותיך בהחלט מועילות ואני מודה לך על הזמן שאתה משקיע לצורך מתן תשובות. יחד עם זאת, אנא הקפד שלא להזמין פניות אישיות אליך במסגרת זו. זה אינו המקום. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38

    • עלות שכ"ט בפרוייקט תמ"א 38
      עו"ד טל דור | 27/10/2010 09:46

      בעקרון זה תלוי בכמה גורמים כגון כמות הדיירים, היקף הפרוייקט סיבוכים ספציפיים כגון ייצוג מול דיירים מתנגדים, חריגות בניה קיימות, דרישות ספציפיות של כל רשות מקומית מעבר לתמ"א, בניה על פי תב"ע מעבר לתמ"א וכו'. מעבר לכך תעריף לשכת עוה"ד אינו מתייחס ספציפית לתמ"א ובכל מקרה הואט מצד אחד "תעריף מינימלי" ומעבר לכך הוא תעריך "מומלץ" בלבד כך שטווח המחירים יכול להשתנות אצל כל עו"ד בין היתר בהתאם להכשרתו ומומחיותו וכן הדבר גם תלוי באיזה אזור הפרוייקט מבוצע בארץ (אין דין פרוייקט באזור מהמעגל הראשון כמו במעגל השלישי למשל). אם ברצונך הצעת מחיר הנך מוזמן ליצור עימי קשר בטל' נייד *********

      • תמ"א 38 - שכ"ט עו"ד
        עו"ד תומר יפת | 31/10/2010 05:42

        עו"ד טל דור שלום, תודה רבה על תשובותך המועילות בפורום. יחד עם זאת, אין זה המקום לפרסום מספר טלפון. אנא קח זאת לתשומת ליבך. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38

    • תמ"א 38 - שכ"ט עו"ד
      עו"ד תומר יפת | 31/10/2010 05:46

      שלום רב, לא ברור האם הכוונה היא לליווי של החברה או של הדיירים. מדובר על שני דברים שונים. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38