אנא צור קשר

  • הוספת קומה אחת על גג השייך לי ללא הסכמת הדיירים  לת
    יקי מעוניין לממן החי | 24/10/2010 17:38

    • אנא צור קשר
      מתן | 26/10/2010 17:57

      ************

      • תמ"א 38 - הוספת קומה ללא הסכמת הדיירים
        עו"ד תומר יפת | 31/10/2010 05:34

        יקי שלום, לא ברורה השאלה. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38

        • הסבר לשאלתי, עבור עו"ד יפת - מנהל הפורום - לבקשתו.
          יקי | 09/11/2010 14:16

          תודה על התייחסותך. אנו הבעלים של הגג בבניין בן ארבע קומות, מעוניינים ליטול על עצמנו לשכור קבלן על חשבוננו לביצוע החיזוקים כנדרש ע"פ תמ"א 38. בתמורה אנו מעוניינים לקבל את ההטבות של אחוזי בניה על גג הבית. 1.האם אנו זקוקים להסכמת בעלי הדירות הנוספות (6 במספר), ? 2. במידה והתשובה ל 1 חיובית , איזה רוב נדרש ולפי איזה מפתח, מס' דירות או % בשטח דירות, או % ברכוש המשותף (חלק מהרכוש המשותף (חלק החזית בגינה) מוצמד בטאבו אלינו)?