תמ"א 38 - כמות הדירות שניתן להוסיף

  • כמות דירות שניתן להוסיף במסגרת התמ"א
    משה | 27/07/2010 20:18

    בבניין שלנו יש 8 דירות ואנחנו רוצים להוסיף עוד 6 דירות, הבנתי שמותר עד שליש מכמות הדירות הקיימות.האם במידה ויש צפיפות של דירות שלא נוצלו ניתן להוסיף אותן לכמות הדירות? אשמח לקבל הפניה לחוק עצמו למקום שמופיע העניין המדובר.

    • תמ"א 38 - כמות הדירות שניתן להוסיף
      עו"ד תומר יפת | 28/07/2010 08:31

      משה שלום, בחלק מהעיריות יזמו תוכנית המאפשרת גם להכפיל את כמות הדירות (רחובות / ראשון למשל). שם יש למצוא את ההוראות בתב"ע המקומית. מעבר לכך ניתן לפנות לחוק החיזוק ולהוראות התמ"א עצמה. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38