תמ"א 38 - פיצוי דייר בגין לקיחת חדר יציאה על הגג

  • פיצוי בגין תמ"א 38
    שלומי | 19/07/2010 23:51

    ברשותי דירה בבנין אשר רוצים לבצע בו תמ"א 38. אני גר בקומה השלישית ויש לי חדר על הגג כולל חלק מהגג המשותף(הכל באישור וברשיון כמובן) . מה גובה הפיצוי המקובל מול החברה הקבלנית כשהם מורידים ולוקחים לי חלק מהנכס? האם יש נוסחא כזו?

    • תמ"א 38 - פיצוי דייר בגין לקיחת חדר יציאה על הגג
      עו"ד תומר יפת | 25/07/2010 19:27

      שלומי שלום, יכולות להיות הרבה מאוד נוסחאות. במקרה כזה פעמים רבות הדייר מחליט לרכוש את הדופלקס החדש תוך שהוא מקבל זיכוי. הכל נתון למו"מ מסחרי. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38