תמ"א 38 - דיירים בדמי מפתח

  • קיפוח והפליית דירים בדמי מפתח בתמ"א 38
    יעקב | 17/07/2010 14:25

    שלום רב,מלימוד הנושא במשך כשנתיים אני מסיק כי המדינה נתנה במקרה שלי ושל אימי לבעל הבית בתמ"א 38 כ-מיליון $ ולנו הדיירם לא רק שלא נתנה דבר,אנחנו (חס וחלילה) בסכנה כי בעל הבית לא מבצע את התמ"א 38 ומסכן אותנו. אני צריך עו"ד בשביל לתבוע את המדינה שנותנת לאחד מיליון $ ולי ולרבים אחרים הגרים בדמי מפתח לא נותנת אגורה לחיזוק המבנה ולשידרוגו וזו הפליה וקיפוח. המדינה גם מצדיקה אותנו בכתב אחר שהתלוננתי בפני השר. שיהיה ברור שהזכות להצביע לביצוע התמ"א 38 שיש לדייר בדמי מפתח לא מספיקה כי אם בעל הבית לא רוצה לבצע אף קבלן לא יקח על עצמו את הביצוע ובעל הבית מעדיף להקשות על הדייר בדמי מפתח שיברח מהבית. מגיע לנו גם פיצוי מהמדינה כי אנו נאלץ לנטוש את הנכס וגם מבעל הבית. אשמח לעזרה משפטית דחופה בעניין.

    • תמ"א 38 - דיירים בדמי מפתח
      עו"ד תומר יפת | 25/07/2010 19:24

      יעקב שלום, מאחל לך הצלחה. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38