תמ"א 38 - העברת זכויות בניה ליזם

  • זכויות בנייה קיימות לפני תמ"?א 38
    אודליה | 27/06/2010 22:19

    לביתי יש זכויות בנייה. הדיירים בבניין רוצים תהליך של תמ"א 38. האם זכויות הבנייה שלי ( כ 40 מ"ר לפני התמ"א) נפגעות? האם אני מחוייבת להעבירן לקבלן המבצע את התמ"א או שאני יכולה לנצלן ולהעביר לקבלן המבצע רק את הגג ( 25 מ"ר לדירה)?

    • תמ"א 38 - העברת זכויות בניה ליזם
      עו"ד תומר יפת | 05/07/2010 07:16

      אודליה שלום, אם הזכויות שלך את זכאית לנהל מו"מ על מנת לקבל את התמורה המקסימאלית המגיעה לך. זהו עניין מסחרי. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38