תשובה

  • אישור ביצוע ללא הסכמת דייר
    איציק | 24/06/2010 09:26

    שלום.בבניין שלי בבת-ים,רוב הדיירים מסכימים לתמא 38.פרט לי.האם יתכן שהחוזה בין הקבלן לדיירים יחתם והביצוע יתחיל מבלי שאקבל הודעה \ התראה.מי אמור לשלוח לי התראה- רק העו"ד של הדיירים,או גם הקבלן, ואולי גם העיריה. האם המפקח על מקרקעין אמור לפנות אלי? איך אני יכול לפנות למפקח המקרקעין בבת ים. אודה לך אם תפרטו קצת גם על זכויות של המתנגדים לתמא 38. בברכה

    • תשובה
      ***צונזר ע"י המערכת*** | 24/06/2010 18:41

      על פי ניסיוני, ניתן לחתום על הסכם עם הקבלן, להגיש ולאשר תוכניות ביצוע. לאחר קבלת היתר בניה פונים למפקח על הבתים המשותפים שיפנה אליך. לדעתי עם אתה הדייר היחיד כדאי לך למצוא פיתרון ולהצטרף לדיירים. יוסי ***צונזר ע"י המערכת***

      • תמ"א 38 - התנגדות דייר
        עו"ד תומר יפת | 27/06/2010 04:22

        איציק שלום, תשובתו של יוסי מדוייקת. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38