תמ"א 38 - אובדן הכנסות בעסק כתוצאה מעבודות

  • אובדן הכנסה בעקבות תמ"א 38
    עמרי | 24/05/2010 10:10

    יש לי חנות סטודיו חוגים שנמצא בקומת קרקע של מבנה שהתחיל שיפוץ של תמ"א 38. בעקבות הבניה נגרם לי נזק כבד של אובדן הכנסה לקוחות מסרבים להגיע ובקשו את כספם חזרה מסכנה לבטחון התלמידים. היזם מתעלם ואינו מוכן לקחת אחריות מה עושים? למי פונים? הענין דחוף ! זה מקום פרנסתי היחידי ! אשמח אם תוכלו לעזור . רציתי לציין כי לא הובהר מראש עם היזם כי לא אוכל להפעיל את המקום בביטחה.

    • תמ"א 38 - אובדן הכנסות בעסק כתוצאה מעבודות
      עו"ד תומר יפת | 24/05/2010 11:54

      עמרי שלום, יש לבחון את הוראות ההסכם ולראות מה בדיוק הוא קובע. בהסכמים שאני מעורב בהם הקבלן מתחייב לעבוד באופן שכזה שתימשך שיגרת החיים הרגילה עד כמה שניתן. ברור, שכאשר מדובר במקום עסקו של אדם ולא רק במקום מגוריו, יש לצפות שההסכם יתייחס לכך באופן יותר מפורט. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38