תמ"א 38 - ייצוג משותף

  • ייצוג משותף
    רוית | 09/04/2010 14:05

    שלום רב, אנו מתגוררים באזור המרכז ומעוניינים להתחיל בפרוייקט תמ"א 38 כאשר עו"ד של הקבלן רוצה לייצג גם את הדיירים. האם הדבר אפשרי? האם לא תהיה בעיה כאשר יהיו בעיות בהמשך? האם ועדת האתיקה מאפשרת זאת? אשמח לקבל תשובה תודה רוית

    • תמ"א 38 - ייצוג משותף
      עו"ד תומר יפת | 13/04/2010 14:21

      רוית שלום, איני עוסק בנושאי אתיקה אך זה גם לא חשוב. אין שום יכולת מעשית לייצג את האינטרסים של הדיירים באמצעות עוה"ד של היזם. זה ניגוד אינטרסים ברור. בכל העסקאות להן אני שותף מעולם לא היה כדבר הזה. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38