תמ"א 38 - מעמד חנויות

  • חנויות בקומת הקרקע
    אבירם | 22/03/2010 21:01

    שלום, בבנין מגורים בו קיימות חנויות בקומת קרקע (קומת עמודים) האם ועד הבית נדרש להחתים גם אותם על הסכם תמ"א 38 Tאו רק את בעלי הדירות, והאם בעל חנות כזה יכול לגרום לביטול עסקה כזו לבניין שלם עקב אי הסכמתו. תודה.

    • תמ"א 38 - מעמד חנויות
      עו"ד תומר יפת | 28/03/2010 13:29

      אבירם שלום, בעל חנות הנו בעל נכס בדיוק כמו כל דייר אחר וכל הכללים לגביו זהים לחלוטין. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38