תמ"א 38 - חיזוק על ידי הדיירים עצמם

  • חיזוק בנין ללא תוספת בניה
    איילת | 25/01/2010 23:11

    שלום רב אנו מעונינים לחזק את הבנין שלנו ללא תוספת בניה. יש לנו לכך רב של 57 אחוזים אשר מסכימים לשלם. איך נכפה את התשלום על כל הדיירים,האם צריך ללכת למפקח במקרה שכזה והאם ניתן להוסיף גם מעלית במסגרת החיזוק? אשמח לדעת איך מתקיים התהליך כולו ואיך ניתן בעצם לגבות את התשלום מהמתנגדים?

    • תמ"א 38 - חיזוק על ידי הדיירים עצמם
      עו"ד תומר יפת | 27/01/2010 08:31

      איילת שלום, ראי תשובתי לג'יימי למטה. אין אפשרות לחייב דיירים בתשלום. בכל העסקאות בהן אני מעורב תמיד ישנו יזם. זה כמעט בלתי אפשרי לדיירים לבד להרים פרוייקט שכזה. בכל מקרה שיהיה בהצלחה. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38

      • קראנו בחוק המקרקעין כי לחיזוק בתשלום
        איילת | 27/01/2010 23:39

        די ברוב של 50 אחוזים והחוק מחייב את כולם לשאת בתשלום. אז מה הפירוש או הפרשנות?