תמ"א 38 - שכירת דירה חלופית

  • תמ"א 38
    רות | 09/01/2010 15:41

    1. בבנין שלנו עומדים לחתום על עסקת תמ"א 38. התנאי שלי לחתימה היה לצאת מהדירה למשך זמן השיפוץ, עקב הרעש והפיגומים. הוצא לי ע"י הקבלן ממימון שכ"ד של דירת 2 חדרים בסכום של עד 2,700 ש"ח וזאת בתנאי שהוא ישכיר את דירתי ויקח את שכ"ד לעצמו. 2. האם יש אופציה כלשהי שאני אקבל דירה חלופית למשך זמן השיפוץ ודירתי תשאר סגורה או שאני אשאר בדירה אבל שהם ידאגו למגן לי אותה, כי מעבר לעניין הרעש וחוסר הנוחות כל הבית יהיה פיגומים ואני מפחדת פיזית ונפשית.

    • תמ"א 38 - שכירת דירה חלופית
      עו"ד תומר יפת | 14/01/2010 08:04

      רות שלום, על פניה ההצעה נראית הוגנת. בקשר לפחדים שלך אפשר לנסות ולדאוג להפיגם במעט על ידי בנייה של קבלן רציני שעובד תחת כל התקנים המחמירים של הבטיחות הנדרשים. בהצלחה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום תמ"א 38