התיישנות ותלונה נגד רופא

  • ברצוני להגיש תלונה במשטרה נגד רופא
    ה | 25/05/2009 13:10

    העבירה התבצעה כאשר הייתי בת 20 כיום אני בת 28 האם יש חוק התישנות בנושא? ואם לא האם אוכל עוד לתבוע אותו על נזקין לאחר המשפט הפלילי?

    • התיישנות ותלונה נגד רופא
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 25/05/2009 15:06

      ייתכן שתביעתך, במישור האזרחי, התיישנה. אם תפרטי את המקרה בגינו הנך מבקשת להתלונן אוכל להשיב לך ביתר דיוק.

      • פפפפירוט
        ג | 25/05/2009 18:37

        הרופא קרוב משפחה. ללא הסמכה פסיכיאטרית . החליט שאני סובלת מהפרעה נפשית. . וכפה עליי באלימות ליטול תרופות נגד אותה הפרעה מימנה החליט שאני סובלת. יש לציין שהייתי מטופלת במרפאה להפרעות אכילה בה נבדקתי מספרפעמים אך לא אובחנתי כסובלת מהפרעה נפשית חוץ מדיכאון , ואף ניתנו לי כדורים כדי לטפל בבעיה . בשיחה מוקלטת טען שהוא הלך לבד לפסיכיאטר ועל סמך דבריו שלו ז"א על סמך שיחה אם קרוב המשפחה שלי , אותו פסיכיאטר איבחן אותי כחולת נפש וטען שלא הייתה לו ברירה לעשות זאת ז"א ללכת ולקבל אבחנה מבלי שפסיכיאטר מוסמך יראה אותי וזאת משום שלא שיתפתי פעולה אך למרות שלא שיתפתי פעולה את הכדורים כן לקחתי מרצון(כך הוא טוען) . בנוסף במשך תקופה ארוכה היה משתמש ועודנו משתמש באיומים של אישפוז כפוי . . האם מה שאמר בשיחה מוקלטת מהווה ראיה , כי הרי כיצד ייתכן ולא "שיתפתי פעולה" ולא הסכמתי לראות פסיכיאטר אבל כן הסכמתי לקחת כדורים ?

        • רשלנות רפואית?
          עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 27/05/2009 14:07

          המקרה שאת מתארת סבוך ומורכב. לא ניתן במסגרת פורום זה לבחון קיומה של עילת תביעה, שכן, בלי להיכנס לפרטי המקרה, ניתן בהחלט למצוא הצדקות להתנהלות מסוג זה של רופא משפחה כאשר מדובר בחולה פסיכיאטרי. מציעה לך לפנות להתייעצות עם עו"ד אשר ישמע את טענותייך וישיב לך באופן ענייני וראוי.