רשלנות רפואית בלידה

  • שאלה על רשלנות בלידה
    שיר-רז | 01/05/2009 23:14

    שלום לכם לפניי כ 5 חודשים ילדתי בסורוקה לידה שניה רגילה לאחר קיסרי הרופאים טעו במשקל נאמר לי 3700 יצא 4348 קילו?? הייתי כ26 שעות בלי מיי שפיר לא שמו לב??לאחר כ 20 שעות ובחדר הלידה כשהתינוק לא יצא וצרחתי לאלוהים הגיע הרופא והוציא הקושי את הילד בוואקום לאחר מכן השליה לא יצאה והרופא הוציא אותה בכח ביד וקרע 2 כליי דם מתחת לצוואר הרחם כתוצאה מכך ניקרע לי כול איזור הווגינה והפירינאום דרגה 4 והובהלתי לחדר ניתוח במצב אנוש וכשהתיצב מצבי הועברתי לטיפול נימרץ היום אני סובלת מנזקים נפשיים ומנזקים בשליטה על הסוגרים עברתי כבר ניתוח אחד לתיקון הווגינה ויש לי עוד טיפולים בקשר לסוגרים האים אני יכולה לטבוע בגין רשלנות הרופא?? ובגין הערכת משקל שגויה.?? תודה מראש

    • רשלנות רפואית בלידה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 07/05/2009 09:06

      בנתוני שאלתך ישנם פרטים רבים המצדיקים בדיקה יסודית של התנהלות הצוות הרפואי בשאלה אם היתה רשלנות בטיפול בך. לצורך מענה לשאלותייך יש להזמין את תיקך הרפואי המלא מבית החולים, שיכלול את הרישומים שקדמו ללידה, הלידה עצמה והטיפול לאחר מכן, לבחון אותם היטב ורק לאחר מכן ניתן יהיה להשיב לשאלותייך אם אמנם יש בסיס לתביעה. תוכלי לפנות אלינו דרך ייעוץ אישי ככל שיידרש לך מידע נוסף או מענה לשאלות ספציפיות הקשורות בטיפול.