אין תעריף לגבי תשלום אך לגבי רשלנות אכן יש מה לברר

  • רשלנות רפואית וגביית מחיר גבוה
    אירה | 05/04/2009 10:15

    אני מעוניינת לתבוע רופאת שיניים על גביית מחיר גבוה עבור טיפול שבכל המרפאות המחיר עבור טיפול זה הוא פי 10 יותר קטן וכן בגלל שהטיפול לא עזר וגרם ליותר בעיות אבקש עזרה מה ניתן לעשות בנושא

    • אין תעריף לגבי תשלום אך לגבי רשלנות אכן יש מה לברר

      השאלה האם אכן נגרמו לך בעיות עקב הטיפול או אי הטיפול ובימדה והתשובה היא כן, ניתן לתבוע

      • המחיר לא קובע אלא האם הייתה רשלנות רפואית
        אלי , עו"ד + רופ"ש | 18/04/2009 20:55

        השאלה היא האם הייתה רשלנות רפואית. והתשובה צריכה להיות ברורה . כן או לא. לדעתי המחיר לא קובע דבר. אם הייתה הסכמה בין הרופ"ש למתרפא אז במסגרת השוק החופשי ניתן להגיע להסכמת מחיר.אבל הטיפול בכל מקרה צריך להיות בקריטריונים המקובלים.

    • טיפול שיניים כושל ומחיר גבוה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 13/04/2009 14:37

      בתחום רפואת השיניים המחירים יש פערים משמעותיים בין המחירים הנגבים על ידי רופאים שונים, כמו בכל תחום רפואי. מדובר בשוק חופשי ואין פיקוח על מחירים. שאלה אחרת היא האם היתה הצדקה למחיר הגבוה (האם הרופא הוא מומחה בתחומו או לא) והאם הטיפול גרם נזק - תשובות לשאלות אלה עשויות לסייע לך בגיבוש תביעה נגד הרופא ובבחינת כדאיותה.