רשלנות רפואית בטיפול שיניים

  • הרמת סינוס
    דיתה | 15/03/2009 15:02

    שלום רב, עברתי ניתוח להרמת סינוס והשתלת עצם לפני שנה וחצי. במהלך תקופה זו פניתי פעמים רבות לרופא המנתח שלי והתלוננתי כי חלקיקי העצם המושלת יוצאים לי מהגרון, וכן שאני סובלת נורא מליחה איומה. פניתי לרופאים רבים וגם ורופאי א.א.ג. ורק עתה לאחר צילום c.t. מערות האף התברר שאני צריכה לעבור ניתוח להוצאת כל הדלקת שהצטברה לי בסינוסים בצד ההשתלת עצם בגלל הניתוח. האם יש לי עילה לתבוע את הרופא המנתח, מכוון שאני סובלת מאוד במשך כל התקופה וכן יש לי הוצאות רבות עכשיו לטיפול בבעיה שהתפתחה בעקבות הניתוח. בתודה מראש

    • רשלנות רפואית בטיפול שיניים
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 17/03/2009 09:37

      ככל שהדברים המתוארים בשאלתך נכונים ייתכן שקיימת לך עילת תביעה על רשלנות בטיפול או במעקב לאחריו. על מנת להשיב על שאלתך במלואה יש מקום לאסוף את התיעוד הרפואי הרלוונטי, לעיין בו ולקבוע זאת לאחר עיון בתיק. תוכלי לפנות אלינו בייעוץ אישי, ככל שאת מעוניינת לקבל ייעוץ נוסף ונשמח לסייע