נכות בגין רשלנות רפואית בניתוח אף

  • שלום אני חדש פה ויש לי שאלה על רשלנות רפואית!!!
    בחור טוב | 26/02/2009 21:43

    שלום לכם רציתי לשאול בקשר לתביעה על רשלנות רפואית התחלתי לא מזמן תביעה של רשלנות רפואית כי עברתי ניתוח פלסטי משולב מחיצה ואחרי הניתוח שנה אחרי אני לא נושם מהאף והצורה של האף לא הכי יפה אפשר להגיד גם על הפנים הרס לי את האף ואני עכשו תובע ואחרי הכל אני לא נושם מהאף ולא יכול לעבוד ככה קשה לי זה עושה לי קוצר נשימה וכל זה והיה לי הרבה פעמים בצקות והשתמשתי באנלציה הרבה פעמים ביגלל קשיי נשימה רציתי לדעת כמה אני יוכל להוציא על דבר כזה?? כי הבאתי כבר מסמכים והכל לעורך דין והוא לא אמר לי סכום מדוייק העורך דין גם אמר לי שאם אני מוציא נכות אני יכול לקבל גם 100 אלף אבל השאלה איך אני מוציא נכות?? בבקשה אנשים תעזרו לי

    • נכות בגין רשלנות רפואית בניתוח אף
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 01/03/2009 10:27

      עורך הדין שלך אמור להפנות אותך לרופא מומחה, שיודע לבצע ניתוח אף פלסטי משולב עם נשימתי, אשר ייבדוק אותך ויעריך את נכותך. אם אתה סובל מבעיות נשימה, כפי שתארת בשאלתך, המומחה ייתרשם מכך בבדיקה וייקבע לך נכות. את חוות דעתו תצרף לתביעה שתוגש. מידע נוסף: בדיקה רפואית