תשובה לסימה

  • האם זאת רשלנות רפואית?
    סימה | 25/01/2009 14:58

    שלום וברכה,עברתי ניתוח קוסמטי בפנים "שתלים בלחיים", הניתוח היה לפני כ 3 שנים. הניתוח לא הצליח, צד אחד לא יצאה טוב. אז לפני כמה חודשים עברתי שוב ניתוח "תיקון". היום אחרי כחצי שנה "התיקון " לא עזר. המצב אותו דבר. הרופא אמר שזה לוקח זמן אבל ה"זמן" לא עוזר . זה עושה אותי דכאונית ועצובה ואני מתחרטת שהלכתי לרופא הזה. ובטח ובטח שלעבור ניתוח אצל המנתח הזה אני לא רוצה בשום פנים אפילו לא בשביל מליון יורו. בהתחלה סמכתי על הרופא הפקדתי בידיו את הפנים שלי והיום אני מרגישה "מכוערת" ושהוא הרס לי את הפניםאני לא יודעת מה לעשות?! תעזרו לי

    • תשובה לסימה
      מערכת | 26/01/2009 11:59

      סימה שלום, הצטערנו לקרוא על השתלשלות הדברים. כדי להשיבך בצורה מקצועית לשאלה קונקרטית בדבר רשלנות רפואית של הרופא המטפל לא די בדברים שכתבת, ואין עניין להטעות. נבקשך לשלוח למערכת תשובות לשאלות הבאות כדי שנוכל להשיבך באופן דסקרטי תוך בחינת התמונה כולה: 1. למה התכוונת כשכתבת כי "הניתוח לא הצליח" (במה הדברים מתבטאים). 2. מה עמדת הרופא המטפל. 3. מהם המסמכים עליהם חתמת בטרם ביצעת את הטיפול, והאם היית מודעת לסכנות שבטיפול מסוג זה. 4. מה כלל ה"תיקון" - ומה הוסבר לך בטרם ביצעת את אותו "תיקון". אלה שאלות ראשוניות שנבקש עליהן תשובה, מטבע הדברים דומה שיש דברים נוספים שיש לברר כדי להעמידך על המצב המשפטי של הדברים. אנא הפני תשובותייך למערכת, דרך ערוץ הייעוץ האישי, ונשמח לסייעך. לייעוץ אישי לחץ: ייעוץ אישי בברכה, מערכת האתר

      • שלחתי תשובה  לת
        סימה | 28/01/2009 09:26

      • לא הבנתי איך נכנס לי הטקטס לתוך התוכן  לת
        סימה | 28/01/2009 09:28

    • לסימה
      ליאור | 15/06/2010 21:08

      אבקש אם תוכלי להגיד לי מהו שמו של הרופא משום שאני רוצה לעבור ניתוח זהה תודה