איך בודקים סיכויי תביעה ברשלנות רפואית

  • רשלנות בשני מקרים שונים
    ללא | 04/01/2009 07:29

    מבקש לבדוק את האפשרות לתביעת רשלנות מצד שני מנתחים ואו גופים האחת ניתוח באצבעי שלא צלח והשני ניתוח אפנדציט ולאחר מכן ניתוח שבר(הרניה) בצלקת הניתוחית שעד עכשיו יש לי שם המון בעיות מה עלי לעשות? האם אים יהייה ייצוג התשלום הוא חלק מ-% קבלת הפיצוי במידה ואקבל?

    • איך בודקים סיכויי תביעה ברשלנות רפואית
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 04/01/2009 09:06

      לצורך בחינת סיכויי תביעתך עליך לפנות לעו"ד מומחה בתביעות רשלנות רפואית. הוא יחתים אותך על כתב ויתור על סודיות רפואית באמצעותו יאסוף את כל התיקים הרפואיים שלך בנוגע לטיפולים שצויינו על ידך ולאחר מכן יבחן, משפטית ורפואית, האם היתה התנהלות בלתי תקינה בטיפולים אלה. לרב, עיקר שכר טרחת עוה"ד נגזר באחוזים מהפיצוי שתקבל אם כי ייתכן שידרוש שכר טרחתה כלשהו עבור בחינת סיכויי התביעה, פעולה הכרוכה בעבודה רבה ומאומצת.