רשלנות רפואית בטיפול שיניים

  • שבירת שן בעכבות טיפול רפואי
    דקל בטר | 29/11/2008 13:27

    לפני שנה עברתי טיפול אצל רופא שיניים בו הוא ביצע סתימה מאחורי השן שעליונה הקדמית. כתוצאה מכך חודש אחרי שהוא עשה את הסתימה השן נסדקה ואחרי זה החלק הנסדק נשבר וכתוצאה מכך נגרם לי נזק אסטטי שכתוצאה מכך עברתי עוד פעם ביצוע סתימה והשלמת חלק החוסר אצל רופא שיניים אחר. האם יש משהו לעשות בענין מבחינת תביעה/פיצויים וכו'?

    • רשלנות רפואית בטיפול שיניים
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 30/11/2008 11:22

      השאלה העיקרית במקרה זה הוא מה הנזק שנגרם. האם לבד מטיפול חוזר על טיפול שנכשל נגרם לך נזק נוסף. אם לא - אני בספק אם כדאי להגיש תביעה. מדובר בנזק מינורי שערכו נמוך מההוצאות הכרוכות בניהול הליך מסוג זה. אם אמנם זהו הנזק היחיד והשן עצמה לא ניזוקה מעבר לכך הייתי מציעה לך להגיש תביעה בתביעות קטנות ולתבוע את עלויות הטיפול החוזר. לצרף אסמכתאות על כך שהיה צורך לחזור על הטיפול ועל עלותו ולהציג את טיעונייך בהקשר זה.