רשלנות רפואית וניתוח לב

  • שאלת רשלנות רפואית
    אורית | 29/11/2008 12:19

    בעלי עבר ניתוח לב לפני 5 שנים לאחרונה לאחר שנפל על היד שהוציאו את הוריד לניתוח לב מצאו שיש סיכות האם נכון שיש סיכות שמשאירים כדי לסגור את המקום זה הסבר שניתן לנו בבית חולים שבו עבר ניתוח מעבר לזה מאז הניתוח בעלי סובל מאותה יד שמאלית מפגיעה עיצבית ומכאבים כרגע בנכות כללית האם יש מקום לרשלנות . אף רופא לא שלח אותו לצילום היד לאחר הניתוח וגם שהתלונן על כאבים חזקים. אודה על תשובתכם.

    • רשלנות רפואית וניתוח לב
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 30/11/2008 11:20

      אם לבעלך נגרם נזק עצבי כתוצאה מהניתוח והוא סובל מנזק ממשי היום - יש לבדוק את התיק הרפואי בשלמותו, לבחון האם אמנם נגרם נזק כתוצאה מהניתוח, האם היו תלונות על כאבים שלא טופלו כיאות ומהו הנזק שנגרם כתוצאה מכך. לאחר בירור אלה ניתן להשיב האם קיימת עילת תביעה והאם כדאי להגיש תביעה.