צירוף תביעת רשלנות רפואית לאחר הגשת תביעה

  • מועד הגשת חוו"ד פסיכיאטרית
    יוסי | 25/11/2008 23:35

    הגשתי לא מזמן תביעה בגין רשלנות רפואית. כמובן שצורפה לתביעה חוו"ד של רופא מומחה באשר לנזקים הפיזיים. ברצוני לשאול האם ניתן להוסיף חוו"ד פסיכיאטרית גם לאחר שכבר הוגשה התביעה? תודה.

    • צירוף תביעת רשלנות רפואית לאחר הגשת תביעה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 26/11/2008 08:40

      התשובה היא כן. יהיה עליך להגיש בקשה לתיקון כתב תביעה (אם לא טענת לנזקים נפשיים במסגרת כתב התביעה המקורי) או בקשה לצירוף חוות דעת רפואית (אם טענת לנזקים נפשיים במסגרת כתב התביעה). אם לא טענת לנזקים נפשיים בתביעה המקורית ואתה מבקש לטעון לגביהם עתה יש לשים לב אם לא חלף מועד ההתיישנות לעניין זה.