נזק עצבי לאחר ניתוח גב ורשלנות רפואית

  • נזק אורטופדי
    רום | 02/11/2008 21:57

    אני רוצה לתבוע רופא אורטופד שעשה לי ניתוח מיותר בגב,ניתוח זה גרם לי נזק עצבי בגפיים תחתונות שהתגלה אחרי חודשיים מהניתוח יש לי מספר שאלות 1) האם יש לכם רופא אורטופד שמוכן לתת חוות דעת כנגד בית חולים של "כללית" 2) אם הנזק הינו סיבוך "שהתבשל" במשך חודשיים ולא מייד אחרי הניתוח האם יש לי קייס 3)האם הרופא חייב לרשום בתיק האישי שלי אצלו את כל מהלך הפעולות שלו לפני הניתוח ? והאם חסרונם של רישומים בתיק האישי שלי אצלו כמו מתן כדורים או ביקורים שהוא לא רשם עשויים לעזור לי בתביעה(יש לי את כל ההניירת שהוא העביר לי והיא ממש חסרה ) 4) האם מתוך נסיונך הרופאים המומחים שנקבעים על ידי בית המשפט הם אכן אובייקטיבים? עדיין אין לי עורך דין רוב תודות

    • נזק עצבי לאחר ניתוח גב ורשלנות רפואית
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 04/11/2008 19:31

      אם אמנם היה הניתוח "מיותר" כדבריך, ונגרם לך בגינו נזק עצבי - אפשר שיש לך בסיס טוב לתביעה. על מנת להשיב לשאלתך יש לעיין בתיק הרפואי כולו, להבין מה היה הבסיס להחלטה על הניתוח, האם היו חלופות טיפוליות אחרות, האם אלה הוסברו לך באופן שהסכמתל לניתוח היתה מדעת והאם אמנם היתה אינדיקציה רפואית לביצועו. ייתכן שהנזק שנגרם הוא תוצאה של רשלנות בניתוח עצמו וגם זאת יש לבחון. השאלה באשר למומחה איננה ניתנת למענה במסגרת פורום זה. יש לבחון האם המומחה המתאים הוא אורטופד או נוירוכירורג ולהחליט על זהותו על סמך העיון בתיק וקבלת גרסתך המלאה. מציעה לך לפנות לעוד מומחה בתחום ולהיוועץ עימו לפני ביצוע פעולה כלשהי.