סכיזופרניה

  • גיהנום
    עדן | 28/10/2008 16:31

    סבלתי מהתעללות מצד אחיי , כמובן שכתוצאה מההתעללות סבלתי מדיכאון, הוריי היפנו אותי ל פרופסור לפסיכולוגיה הוא איבחן אותי כדיכאונית ובעלת נטיות אובדניות ורשם לי נוגד דיכאון הוריי , שניהם רופאים במיקצועם אך לא בתחום הפסכיאטריה אלא בתחום האורטופדיה ורפואת ילדים ( הם גם אינם רופאיי משפחה) , סירבו לאבחנה. לאחר מכן סבלתי מהפרעת אכילה בדקו אותי לפחות 4 פסכיאטרים , הם לא מצאו אצלי מחלה נפשית אלא רק דיכאון , לאחר מכן עוד 2 - אותה תוצאה בשלב הזה שיטוף הפעולה מיצידי נסתיים וסירבתי להיבדק. הוריי על דעת עצמם החליטו שאני סובלת מסכיזופרניה , בכוח ואלימות הכריחו אותי לקחת תרופה לסכיזופרניה , זמן קצר אחרי זה כתוצאה מהתרופה כמעט ומתתי , אושפזתי בבית חולים , בתופס שיחרור נאמר "שאומלץ להורים ע"י רופא מהקהילה להשתמש בתרופה נגד סכיזופרניה" , רופא כזה , כמובן , שלא קיים. אימי בתקופה זו שימשה כתור הרופאה המטפלת שלי , לא הייתי קטינה בזמן הזה, הייתי בת 20 , משום שאימי הייתה הרופאה המטפלת שלי היא לא ראתה צורך לרשום בתיק הרפואי שלי דבר , ז"א לא על נטילת תרופות נוגדות דיכאון או סכיזופרניה בטענה שזה " יפגע בשמי הטוב" . בנוסף כתוצאה מהאבחנה שלהם בדבר "מחלת הנפש שלי" הדיכאון שלי החמיר , סירבתי לצאת מהבית ולהיפגש אם אנשים כי פחדתי שייראו שאני חולת נפש , והביטחון העצמי שלי ירד , חיי נהרסו! . אם אתבע אותם משפטית מה יהיו תוצאות המשפט , האם יכלאו אותם? האם ניתן לתבוע אותם כספית ועד איזה סכום? האם ישללו את רשיונם? והאם בכלל ניתן לתבוע כי ס"הכ כיביכול לא הייתי קטינה ולו המצב , לא היה מקובל עליי ( גם אם לא יכולתי לעמוד ברשות עצמי) יכולתי לעזוב , הרי הם "מטוב ליבם" נתנו לי להמשיך ולהתגורר ביבתם ואף לפרנס אותי

    • סכיזופרניה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 29/10/2008 22:43

      השאלות שאת מעלה מורכבות ורגישות ולא ניתן לענות עליהן במסגרת פורום זה. מציעה לך לפנות לעו"ד מומחה בתביעות רשלנות רפואית ולהציג לו את החומר שיש ברשותך (אם יש) לאישוש גרסתך. הוא יוכל להתרשם ממך, מכנות גרסתך ומסיפורך האישי ולייעץ לך. הרבה בריאות!