תביעות תלויות ועומדות נגד רופא

  • בירור תביעות
    יוסי | 27/10/2008 19:29

    כיצד ניתן לברר אם ישנן תביעות התלויות ועומדות כנגד רופא מסויים?

    • תביעות תלויות ועומדות נגד רופא
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 27/10/2008 21:54

      מאוד קשה לברר זאת עד כדי בלתי אפשרי. ניתן כמובן להקיש את שם הרופא במאגרים משפטיים אבל אז יצופו רק החלטות שניתנו בהליכים שהוא היה צד להם ושפורסמו. פעמים רבות הרופאים לא נתבעים באופן אישי אלא המוסד במסגרתו עובדים ועל כן לא יימצאו החלטות בעניינים אלה. כמו כן תביעות תלויות שלא ניתנו בהן החלטות כלשהן לא יצופו בחיתוך וגם לא החלטות שלא פורסמו.

      • יש אתר שניתן לבדוק את זה? מה הכתובת שלו?  לת
        לי | 31/10/2008 09:09

        • אתר?ל
          עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 31/10/2008 18:46

          לא ידוע לי על כזה

          • מאגרים משפטיים - איפה?!?
            המבולבל | 01/11/2008 21:37

            אז איך בודקים במאגרים משפטיים אם אדם עמד לדין בעבר? בתגובתך כתבת ניתן להקליד את שמו במאגרים משפטיים.... הנחתי שאותם מאגרים נמצאים באיזה אתר ממשלתי באינטרנט אם לא אז איך בודקים לאו דווקא של רופאים?