תביעת רשלנות - קרן אור

  • קרן אור
    לילי | 07/09/2008 08:18

    עברתי הסרת כתמים אצל רופאה ע"י קרן אור לפני כשנתיים, והטיפול הותיר בי כוויה והכתמים התכהו. פתחתי נגד הרופאה תביעה לפני כשנה אצל עו"ד, שבמשך הזמן לא הייתי מרוצה ממנה ולקחתי את התיק. כבר מאז עברה שנה ועדיין לא לקחתי עו"ד חדש.ועדיין לא הלכתי לחוות דעת מומחה (שעליו משלמים 4000 ש"ח). האם עדיין ישנה אפש' לתבוע את הרופאה? והאם בכלל כדאי?

    • תביעת רשלנות - קרן אור
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 07/09/2008 10:13

      עדיין ניתן להגיש את התביעה, אם לא חלפו 7 שנים מיום הפעולה. באשר לכדאיות התביעה- זו תלויה בנסיבות: האם נותר נזק נראה לעין? האם הוזהרת מפני נזקים מסוג זה לפני תחילת הפעולה? האם הנזק נגרם כתוצאה מהפעלה לא תקינה של המכשיר? וכיוצ"ב. אם תרחיבי על שאלות אלה אוכל להשיב לך ביתר פירוט.

      • תודה רבה לך וכן
        לילי | 07/09/2008 12:47

        הנזק נראה לעין ישנם כתמים. הסברתי לה על העור הרגיש שלי והיא הבטיחה לי בע"פ, ששום נזק לא יכול להגרם מהטיפול, להיפך, רק שיפור. הנזק נגרם מהקרן אור ללא ספק, היא לא מכחישה. אבל חתמתי על איזה מסמך בתחילת הטיפול ואין לי מושג על האותיות הקטנות שם.והביטוח שלה לא מוכן לשלם על הנזק בגלל זה.

        • תשובה
          עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 07/09/2008 14:06

          אם כך - בהחלט יש מקום לשקול תביעה. באשר לאותיות הקטנות בטופס עליו חתמת - השאלה מה כתוב שם במדוייק. בקשי ממנה את התיק שלך אצלה וראי על מה חתמת. בד"כ מה שכתוב שם שאין התחייבות להסרה מלאה של השיער ולא כל כך לעניין כתמים וכוויות. כמובן שתזדקקי לעו"ד כי אני לא מאמינה שתצליחי להתקדם בלעדיו. בהצלחה!