זימון עד שאינו משתף פעולה

  • זימון עדים לתאונה
    אורלי | 03/09/2008 18:01

    שלום רב לפני מספר שנים בני החייל נדרס בעודו חוצה את הכביש במעבר חצייה על ידי מונית שברחה מן המקום ונהגה לא נתפס עד היום. תבענו את חברת אבנר. משפט בעניין זה מתנהל כבר שנתיים כשהחברת אבנר אף דחתה את הצעת השופט לפשרה. היום היא אף טוענת שהאירוע כלל לא אירע. יש לנו ניירת בית חולים וזימון אמבולנס של מד"א שפינה אותו לבית חולים.. העד היחיד ( חייל נוסף שהיה עם בני אינו מוכן להעיד. האם עד זה הוא קארדינאלי לענייננו או שצריך ואפשר (?) לזמן אותו להעיד. אשמח לתשובתכם המהירה אורלי

    • זימון עד שאינו משתף פעולה
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 03/09/2008 21:23

      אם המסמכים הקיימים בתיק מצביעים על כך שבנך נפגע בתאונת דרכים - יהיה קשה לחברת ביטוח לסתור זאת. בכל הנוגע לחייל הנוסף שנכח בתאונה, ניתן לזמן אותו לעדות באמצעות בית המשפט ולציין בבקשה שהעד אינו מוכן למסור תצהיר מטעמכם. בית המשפט יזמין אותו והוא יהיה חייב להתייצב. אם לא יגיע יוכל בית המשפט לנקוט נגדו סנקציות הקבועות בחוק.

      • תודה על המענה המהיר  לת
        אורלי | 04/09/2008 14:48