טיפול פסיכיאטרי - האם רשלנות רפואית?

  • רופאה שלא עונה לטלפונים
    לינה | 26/08/2008 11:30

    tאני נמצאת בטיפול פסכיאטרי אצל רופאההשייכת למכבי , היא נתנה לי תרופות במינון גבוה וביקשה ממני להתקשר אליה בעוד 3 שבעות,כשהתקשרתי אינה ענתה. שוב ניסיתי במשךשבוע.ללא הצלחהץהתקשרתי למוקד טלפוני של מכביו אמרו לי שהיא נמצאת באות מספר, בנתיים מצבי  החמיר עד שהיו לי דחך להתאבד.היום נאמר לי שהמספר שקיבלתי שגוי.זאת אומרתש מכבי והרפאה גרמו לי נזק.אני רוצה לדעת אם מדובר ברשלנות רפואית.

    • טיפול פסיכיאטרי - האם רשלנות רפואית?
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 26/08/2008 11:41

      עם כל עוגמת הנפש שודאי נגרמה לך אני בספק אם אמנם המקרה שאת מתארת עשוי להחשב רשלנות רפואית. אם היה לך מספר טלפון שגוי אז ודאי שהרופאה איננה אשמה בכך, מה עוד שמעבר לעוגמת הנפש לא נגרם לך נזק ממשי בר כימות. לכן, אני מציעה לך להתרכז בהשלמת הטיפול הפסיכיאטרי - אם על ידי הרופאה המטפלת או על ידי רופא אחר שתהיי מרוצה יותר ממנו, שכן נראה לי כי הדבר יתעל אותך למקומות הנכונים יותר מאשר כל תביעה. בריאות טובה!