התיישנות וחוות דעת בתביעת רשלנות רפואית

  • השארת צינורית לאחר הניתוח
    רגינה בר זאב | 21/05/2008 23:42

    לפני כ-10 חמי תרם כלייה לאחותו. לאחר הניתוח נתגלה כי המנתח שכח צינורית בתוך גופו. את הצינורית כמובן היהי צריך להוציא באמצעות ניתוח נוסף. בניתוח נוסף הרופאים "סגרו" את הפתח ללא נקז כך שכל הדם הצטבר בתוך גופו ד שהחתך נפתח והיה עליו לעבור ניתוח נוסף על חשבונו להוצאת הזיהום וסגירת הפתח. כאשר ניסינו להגיש תביעה על רשלנות רפואית, לפני כשנתיים אף רופא לא הסכים לכתובחחות דעת נגד המנתח. מה ניתן לעשות על מנת להוכיח כי אכן מדובר ברשלנות רפואית? האם אפשר עכשיו לנסות ולהשיג חוות דעת למרות שעבר כבר 10 שנים?

    • התיישנות וחוות דעת בתביעת רשלנות רפואית
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 22/05/2008 13:18

      השגת חוות דעת רפואית בתביעת רשלנות רפואית היא מלאכה לא פשוטה כלל, ודאי למי שאינו עוסק בתחום הרשלנות הרפואית. כדי להשיג חוות דעת כזו יש לעשות זאת באמצעות עו"ד מנוסה המומחה בהגשת תביעות רשלנות רפואית ויודע לאיזה מומחה לפנות בכל עניין. בכל הנוגע להתיישנות השאלה היא כמה זמן חלף מהניתוח האחרון שבוצע. גם ההתיישנות היא שאלה סבוכה שתלויה בנסיבות רבות. אני מציעה שתפנו אלינו דרך פנייה דחופה לקבלת ייעוץ טלפוני

    • ניתוח - קריאה נוספת
      אתר הפורומים | 10/07/2008 14:15

      לקריאה נוספת, מקצועית, אודות ניתוח ראה: ניתוח/ניתוחים