רשלנות רפואית בטיפול פסיכיאטרי

  • תביעה
    שלומי | 27/04/2008 17:26

    אמא של מכרה שלי היתה קצת בדיכאון (גירושים, אבטלה וכו'). כשהיא הלכה לרופא המשפחה האחרון שלח אותה לפסיכיאטר וזה כמובן התעקש על כדורים פסיכיאטריים. כידוע, לא רק שהכדורים האלה לא שווים כלום הם אף הרסניים ביותר לגוף ולנשמה. ממש רעלים מהלכים. לאחר כחודש שהיא לקחה את הכדורים המצב החמיר (מהכדורים בלבד) והיא איבדה את ההכרה ולקחו אותה באמבולנס למיון. מהמיון הפנו אותה שוב למוסד הפסיכיאטרי ולאחר חודש נוסף בפסיכיאטרי העבירו אותה כשהיא גוססת מקריסת מערכות כתוצאה מזה שהפסיכיאטרים דחפו לה משהו כמו 6 סוגי כדורים. היו צריכים לשטוף לה את הקיבה ולהחיות אותה עם הלם חשמלי בחזה. אפילו הרופא בסורוקה אמר שזה מרוב כל הסמים הפסיכיאטריים שדחפו לה שם. לאחר שהיא התאוששה בסורוקה, ברוב חוצפתו של הפסיכיאטר בסורוקה הוא עוד רצה להחזיר אותה למוסד הפסיכיאטרי אבל הבת שלה, שידעה היטב איזה סוגי טיפולים ואיזה ניסויים עושים שם על אנשים חטפה אותה מסורוקה ולקחה אותה הביתה, הורידה לה את כל הכדורים הרעילים הללו ועכשיו היא יותר צלולה ובהירה. בלי סמים. יש תופעות לוואי של כאבי ראש וכו'. האמא כמעט מתה. האם אפשר לתבוע? זה לא המקרה היחיד ששמעתי עליו, אני יודע שהמוסד הפסיכיאטרי הזה הוא מטחנת רצח, אנשים מתים שם על ימין ועל שמאל, מתאבדים, נהיים נכים, סובלים מהתעללות, קשירות, זריקות, האבסת סמים ומכות חשמל. הלא אלו עינויים? הלא צריך להעמיד כאן מישהו לדין? זו לא הרפואה שאני מכיר זה יותר מזכיר שיטות עינוי ששיכות למשטרים אפלים. הילדה רוצה מאוד לתבוע אך אין באפשרותה לממן את התהליך אלא רוצה להגיע להסכם בו העו"ד יגבה אחוזים מסכום הפיצויים. האם זה אפשרי? האם תוכל להפנות אותה לאחד כזה שאתה מכיר? תודה על העזרה, זה נושא חשוב מאוד. האחראים צריכים לשלם.

    • רשלנות רפואית בטיפול פסיכיאטרי
      עו"ד אסי לביא-צוקרמן | 28/04/2008 14:01

      קשה להתייחס למקרה שאתה מתאר ללא כל החומר הרפואי הרלוונטי. הדברים אינם כה פשוטים ופסיכיאטריה היא תחום התמחות חשוב וחיוני, כשלעצמו. מובן שיש לבחון כל מקרה לגופו ועל מנת לבדוק אם יש ממש בטענות הקשות שהעלית יש צורך בבדיקת המקרה באופן יסודי. אני מציעה שתמליץ למרשתך לפנות אלינו דרך "פנייה דחופה" באתר ונוכל להשיב לה באופן דיסקרטי ומקצועי.