חברה שהפסיקה את פעילותה

  • חברה שהפיסקה את פעילותה
    תודה רבה :) | 17/06/2009 14:36

    מה קורה כאשר קבלן אשר עבד דרך חברה מסויימת לקח את מלוא התמורה על עבודתו בטרם החל בעבודתו והחברה הפסיקה את פעולתה יצויין כי החברה לא החלה בהליכי פירוק...כיצד ניתן לבצע הרמת מסך כלפי הקבלן עצמו? הרי כל שעשה עשה בשם החברה...ומשהחברה הפסיקה להתקיים, נראה על פניו כי אין מה לעשות בנדון... האם יש דרך להשיב את הכספים ששלומו בגין עבודת קבלן שלא מומשה מעולם...? תודה רבה :)

    • חברה שהפסיקה את פעילותה
      עו"ד משה כאהן | 17/06/2009 14:55

      במקרים מסויימים כאשר ניתן להוכיח שנושא משרה בחברה לקח על עצמו התחייבויות בידעו שהחברה לא תוכל לעמוד בה ואח"כ נכנסה החברה להליכי פירוק, ניתן יהיה לתבוע אישית את נושא המשרה

      • הקבלן נחשב כנושא משרה?  לת
        תודה :) | 17/06/2009 22:17

        • יש לבדוק לגבי החברה הספציפית מיהם נושאי המשרה  לת
          עו"ד משה כאהן | 18/06/2009 10:54