הקפאת הליכים

  • הקפאת הליכים
    רוני | 06/05/2009 14:05

    חברה מצויה בהקפאת הליכים. האם אני יכול להגיש נגדה תביעה בגין אי קיום הסכם שנעשה לאחר מתן הצו להקפאת הליכים? כלומר עילת התביעה היא לאחר שהיא "הוקפאה" את מי תובעים במקרה כזה את הנאמן או את החברה? האם בבית משפט המחוזי (הסכום 100 אלף ש"ח). תודה

    • הקפאת הליכים
      עו"ד משה כאהן | 06/05/2009 14:22

      מי חתם בשם החברה על ההסכם לאחר שניתן צו להקפאת הליכים?

      • הקפאת הליכים
        רוני | 06/05/2009 17:06

        הנאמן

        • הקפאת הליכים
          עו"ד משה כאהן | 10/05/2009 10:25

          יש לבדוק את האפשרות להגשת בקשה למתן הוראות לנאמן, לקיים את ההסכם עליו חתם, בבית המשפט שבפניו מתנהל תיק הפירוק