צו ירושה

  • העברת מניות מכח צו ירושה
    פ | 19/02/2009 14:51

    שלום, יש מספר חברות כשאותו אדם הוא בעל המניות בכולן. אותו אדם נפטר ויש צו ירושה. עשינו רישום לגבי אחת החברות, אבל עקב טעות לא ביקשנו על כולן. אין לי עוד עותק מצו הירושה (יש רק צילום, שכמובן לא מספיק ע"מ להעביר בירושה..). האם מקובל לפנות לרשם החברות ולומר כי המקור בתיק X, או שאני חייב להוציא עכשיו עוד צווי ירושה מקוריים מרשם הירושות? תודה

    • צו ירושה
      עו"ד משה כאהן | 19/02/2009 15:14

      כעקרון תיקי החברות פתוחים לעיון הציבור. יש להזמין את התיק שבו מצוי הצו המקורי , לצלם את הצו הנ"ל כהעתקים נאמנים למקור ולנסות להגיש את ההעתקים. באמצעות קישור הבא תוכלו לפנות לרשם החברות. http://www.justice.gov.il/MOJHeb/RashamHachvarot/YeziratKesher.htm

      • להבנתי, נאמן למקור ע"י עו"ד איננו מספיק. לא?
        פ | 19/02/2009 15:15

        אשמח לגלות כי אני טועה

        • צו ירושה
          עו"ד משה כאהן | 19/02/2009 15:23

          אינך טועה

          • תודה על התגובות המהירות!!!!  לת
            פ | 19/02/2009 15:32