כתובת חברה

  • כתובת חברה
    ערן כהן | 24/02/2008 15:33

    כשפתחתי את החברה לא היה לי מקום מסודר (ועד היום לא מצאתי משרד קבוע) ולכן רשמתי את הכתובת אצל עורך הדין שרשם את החברה. הוא עבר בינתיים מקום ואמר לי שהוא עושה "עקוב אחריי" לדואר שלו.מעולם לא קיבלתי ניירת ממשרד המשפטים מלבד תעודת ההתאגדות שמסר לי העו"ד בתחילת הדרך. 1.האם זה תקין שעו"ד מקבל את דבר הדואר שלי מרשם החברות- אם יש בכלל... 2.מה הפרוצדורה לשנות כתובת ברשם החברות והאם זה כרוך בתשלום או בסיוע עו"ד? 3.מה אתם מציעים לי לעשות אם אין לי מקום קבוע לביסוס העסק בינתיים?

    • כתובת חברה
      ד"ר יובל ויסמן עו"ד | 24/02/2008 15:41

      ערן שלום ! ראשית זה תקין לחלוטין לרשום את כתובת החברה במשרדי עורך הדין אם זה אכן משרדה הרשום (כלומר אין לה משרד במקום אחר). מחובתך להודיע לרשם החברות על שינוי כתובת החברה שכן עורך דינך העתיק את כתובתו לכתובת חדשה. זה שהוא עשה "עקוב אחרי" לדואר לא פוטר אותך ממתן הודעה על שינוי הכתובת לרשם החברות. אין צורך בתשלום לרשם החברות בגין הודעה על שינוי כתובת. הורד מאתר רשם החברות את הטופס להודעה על שינוי כתובת חברה. כל עוד אין לך משרד במקום קבוע הסידור הנוכחי טוב מספיק.