תשובה

  • לשון הרע בעת דיון בביה"ש
    יונה | 17/03/2013 23:27

    במהלך דיון בביה"ש (בו נכחו גם אנשים שעניינים התנהל במקביל) כינה אותי עו"ד המייצג את הצד שני בתואר שקרן. האם זו עילה להגשת תביעת לשון הרע? או מצדיק פניה ללשכת עורכי דין? תודה

    • תשובה
      dedi | 18/03/2013 13:23

      פנה בתלונה ללשכה. קיימת הגנה מפני תביעה נזיקית בלשון הרע.

    • החוק מעניק הגנה לפרסומי לשון הרע במהלך דיון בבימ"ש
      עו"ד אתי חסיד | 18/03/2013 15:31

      לפיכך אין עילת תביעה כנגד עורך הדין. באשר להתנהגותו, אכן עוה"ד חרג מכללי ההתנהגות ההולמים את כללי המקצוע והיה מוטב אילו היה נמנע לנקוט בשפה כה חריפה כלפיך.