תלונה לוועדת האתיקה יכולה בנסיבות מסוימות להוות לשון הרע

  • האם תלונה מהווה לשון הרע
    רומן | 20/11/2012 08:19

    בעת שהייתי בהליך משפטי והופניתי למגשרת היא היתה קצרת רוח, צעקה והיתה בעלת נטייה לצד אחד באופן בולט. ברצוני להגיש תלונה לוועדת האתיקה ואשמח לדעת האם תביעה שכזו יכולה להוות לשון הרע/ הוצאת דיבה. תודה רבה!

    • תלונה לוועדת האתיקה יכולה בנסיבות מסוימות להוות לשון הרע
      עו"ד שלומי וינברג | 24/11/2012 13:34

      עם זאת, תלוי האם המדובר בטענות נכונות (אמת דיברתי וכו'). מומלץ להיעזר בניסוח המכתב בעו"ד. בהצלחה!