לשון הרע בהליך בפני ועדת תכנון

  • משפטים פוגעים
    יהודה | 13/08/2012 00:34

    במסגרת הגשת בקשה להקלת בניה (פיצול דירה- קוטג' בדו) אחת המשפחות מבעלי הקרקע התנגדו לבקשה ובא צויינו משפטים שאני נפגע מהם ובפרט כעובד ציבור לשעבר, לציין שהוכח לועדה התכנון והבניה שאין בהם אמת כולל ביקור חברי ועדה בדירה, משפטים כמו "בנסיבות אלו אנו מתנגדים בתוקף לאישור יחידה נוספת בייחוד בנסיבות בהן הדבר נעשה במרמה תוך ניסיון ברור להטעותנו ולקבוע עובדות בשטח", משפט אחר- אני מגיש הבקשה פניתי "לבעלי חלקה......שהנם אנשים מבוגרים ותמימים והמתיק באוזניהם שבסך הכל הוא רוצה לפתוח דלת קטנה מבלי שכלל הבינו.... בדרך זו השיג בעורמה את הסכמתם". האם יש מקום לתביעה. תודה

    • לשון הרע בהליך בפני ועדת תכנון
      עו"ד שלומי וינברג | 13/08/2012 01:24

      מאחר שועדת תכנון היא גוף מעין שיפוטי, לא תוכל להגיש תביעת לשון הרע, שכן למפרסמים עומד חיסיון מוחלט של פרסום בפני גוף משפטי. בהצלחה!

      • תודה רבה.
        יהודה | 17/08/2012 00:51

        אני מודה לכם על התשובה. זה חסך ממני התייחסות מיותרת מול השכן המתנגד.