לשון הרע בפורום

  • השמצת ניק בפורום
    אור | 04/07/2012 20:21

    שלוםאני רשום בפורום כלשהו שעוסק בעניינים חדשותיים.כמו כולם שם, גם אני כותב שם תחת ניק (ולא בשמי)ישנו גולש  (שדעותי לא מוצאות חן בעיניו) שמזה תקופה באובססיביות נוהג להטריד ולהכפיש  אותי (כניק) בפומבי בפורום, ומעליל עלי שאני סוחט כספים מאנשים (כלומר מאשים אותי בפלילים).אף אחד מההנהלה לא טורח למחוק את הודעותיו המשמיצות.א. מה מומלץ לעשות במקרה שכזה ?ב. האם השמצה והכפשה מהסוג הזה בעייתית רק כאשר משמיצים אדם בשמו או גם במקרה של ניק ?ג. מה אחריות ההנהלה שלא מטפלת במפגע הזה ?תודהאור

    • לשון הרע בפורום
      עו"ד שלומי וינברג | 07/07/2012 06:16

      א. לפנות במכתב אל הנהלת הפורום ולדרוש את הסרת הפרסומים הפוגעניים. ב. גם ב"ניק". ג. אחריות בלשון הרע.