טענות בהליך משפטי - עילה לתביעת לשון הרע?

  • האם טענה כנגד עו"ד יכולה להוות לשון הרע
    יוסי | 17/06/2012 22:12

    שלום,אני מנהל כרגע תיק הוצאה לפועל כנגד צד שני,את הצד השני מייצג עו"ד שהגשתי כנגדו תלונה במשטרה ובלשכת עורכי דין בגין השתלחותו בי עד כדי איומים של ממש מחוץ לאולם בית המשפט לקבל הסכם שסירבתי,בסוף קיבלתי את שרצה אך הצד שייצג לא קיים את ההסכם שקיבל תוקף של פסק דין ולא שילם לי את הכספים שעלו מההסכם,כרגע אותו עו"ד מייצג שוב את הצד שכנגד ונראה מונע מייצר הנקמנות וטוען טענות שקריות,האם אם בין ייתר טיעוניי לתשובתו לראש הוצאה לפועל שאטען כי מתנהל כרגע בירור במישור הפלילי והמשמעתי ,יש משום לשון הרע.אגב הטעונים שלי כנגדו מוכחים ובשל כך מאושרים על ידו.

    • טענות בהליך משפטי - עילה לתביעת לשון הרע?
      עו"ד שלומי וינברג | 23/06/2012 00:16

      נוכח הלכת פואד חיר, אתה מוגן בנסיבות אלו מפני תביעה בלשון הרע.