לשון הרע?

  • עיקול רכבים במשרד הרישוי סתם לשון הרע?
    ענבר | 16/06/2012 18:45

    עו"ד שלח לי מכתב התרעה על חוב כביכול שלא שולם מלפני 25 שנה הבהרתי לו ושלחתי  גם מסמכים כי החוב הזה נמחק בהפטר מפשיטת הרגל שלי לפני עשור למרות זאת הוא שלח ע"י הוצלפ עיקול על הרכבים שלי למשרד הרישוי האם זה עילה לתביעה לשון הרע ?

    • לשון הרע?
      עו"ד שלומי וינברג | 16/06/2012 19:11

      יש לבחון היטב האם ניתן לבסס לשון הרע. בנסיבות מסויימות, התרעה על חוב שלא כדין - יכולה להוות לשון הרע. אולם כאמור, כל מקרה ונסיבותיו.