לשון הרע?

  • הכפשת השם
    חיפאית | 04/04/2012 10:13

    אתמול היה יומי האחרון במקום העבודה שלי , שהיתה מתאמת מכירות חו"ל ורוב עבודתי היתה במחשב.לאחר שעזבתי הבוס שלי הכפיש את שמי ברבים וטען שמחקתי מיילים מתיבת הדואר שלי ושאני התנהגתי בצורה לא אתית והמשיך להכפיש את שמי.חבר שלי לעבודה שידע את צורת העבודה שלי הסביר שכל המיילים נמצאים בתיקיות במייל ולא נמחקו.האם אני יכולה לתבוע אותו על הכפשת שם /הוצאת דיבה?ממש מרתיח אותי שאני בצעתי את העבודתי על הצד הטוב ביותר ובגלל בורות של איש שלא מבין במחשבים מכפישים את שמי .

    • לשון הרע?
      עו"ד שלומי וינברג | 08/04/2012 21:43

      על פניו מדובר בפרסום לשון הרע, אולם יש לבחון את ההגנות שבחוק - והאם הן חלות בנסיבות אלו.