מכתב פיטורים כלשון הרע

  • עילת תביעה כנגד מעסיק
    משה | 20/03/2012 19:14

    בהנחה שאצליח להוכיח כי במכתב פיטורים נכתבו דברים שאין בהם אמת ויש בהם כדי לפגוע בשמי הטוב - האם העובדה שנאלצתי להציג את המכתב לשם מיצוי זכויות עפ"י חוק(ביטוח לאומי, לשכת עבודה), מהווה עילה מספקת לתביעה בגין לשון הרע? האם קיים פס"ד רלבנטי בנדון?

    • מכתב פיטורים כלשון הרע
      עו"ד שלומי וינברג | 21/03/2012 22:25

      כל עוד הפרסום לא נגרם ע"י המעסיק - תתקשה לבסס עילה. עצתי לך היא לבקש מכתב פיטורים ללא "דברי הבלע".