האם מדובר בלשון הרע?

  • התבטאות של עורך דין
    רפי | 11/02/2012 19:36

    שלום רב לחברי הפורום להלן שאלתי והנני מקדים את תודתי מראש לעונים. הגשתי תביעה כנגד בעל עסק אשר הלין את שכרי (איני מיוצג). בעקבות התביעה , פנה בעל העסק לעו"ד ותביעתי התבררה בבית המשפט. בהיותינו בפרוזדור בית המשפט, לאחר סיום הדיון התבטא בפני עורך הדין בצורה הבאה: נודע לי שאתה מגיש תביעות כנגד לקוחות שלא שילמו לך את שכר טרחתך ועל כן אפיץ מידע זה באינטרנט. השיחה לא הוקלטה. באילו צעדים מומלץ לנקוט כנגד עורך דין זה? האם מדובר באיום? בהוצאת לשון הרע? תודה

    • האם מדובר בלשון הרע?
      עו"ד שלומי וינברג | 12/02/2012 19:05

      כיוון שהדברים לא פורסמו ליותר מאיש אחד - אין מדובר בלשון הרע.